Bistro Villa Tilia

Welkom bij de bistro van Villa Tilia, waar de smaken van de Antwerpse Kempen tot leven komen in elk gerecht. Onze menukaart weerspiegelt de seizoenen en de rijke tradities van de streek, met een moderne twist die elke maaltijd tot een unieke ervaring maakt.

Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:00u
23:00u
Vrijdag
12:00u
23:00u
Zaterdag
12:00u
23:00u
Zondag
Op aanvraag

Pure keuken

In onze bistro trachten we puur en vers te koken met ingrediënten van locale leveranciers en dit zowel voor lunch als dinner.

Terras

Villa Tilia heeft een grote troef die zich vertaald in een prachtige zuidtuin met terras, deels overdekt door een grote luifel en met parasols. Het uitzicht op de natuur, de Oude Pastorie van Retie en het riviertje De Vest, maken van het terras een uniek stukje rust in het centrum van Retie.

Lunch menu

Wekelijks bieden we een vers lunchmenu aan bestaande uit een voor- en hoofdgerecht en dit aan 29 euro p. pers. , excl dranken.Reserveer tijdig uw tafel !

Suggesties

Wekelijks serveren we seizoensgebonden gerechten aan in onze bistro, ook weer afkomstig van locale en meestal biologische leveranciers.

Zij gingen je voor

"Één van de gezelligste terrasjes in Retie. Ook als niet-hotelgast kan je hier terecht voor lunch of diner. Het is een heel verzorgde zaak, zowel binnen als buiten waan je je in vakantiesfeer en luxe."

Jana

"Tijdens een fietstocht op het terras belandt! Food and drinks stond er op de stoep. Een heerlijk tapasbord hebben we er gegeten in een fijne ambiance. Wij komen zeker terug."

Marc

Veelgestelde vragen

Wordt er rekening gehouden met allergieën?

Jazeker, een lijst met allergieën is beschikbaar voor iedereen die dit wenst.  Bij voorafgaandelijke melding trachten we onze gerechten aan te passen aan intoleranties of allergieën.

Is de bistro hondvriendelijk?

De eigenaren en uitbaters zijn grote hondenliefhebbers en alle viervoeters zijn erg welkom mits ze zindelijk en welopgevoed zijn.

Kan ik komen eten met een grote groep?

Komen eten met een grotere groep kan zeker mits een tijdige voorafgaandelijke reservatie en bespreking. We stellen bij voorkeur een menu op maat op voor grotere groepen en dit in overleg met onze klant.

Speciale gelegenheid?

We willen onze bistro graag beschikbaar stellen voor speciale events of gelegenheden. Dit steeds in overleg en naargelang beschikbaarheid van onze ruimte.

Activiteiten in de buurt?

In de buurt kan je uitgebreid wandelen en fietsen in het Prinsenpark, in de bossen rond de Abdij van Postel en in het gebied van de Kempense Meren (o.a. Zilvermeer). Bovendien kan je in de zomermaanden prachtig kayakken en vissen op de Nete.

Naast de gezellige natuur en horeca van Retie, zijn er diverse omliggende dorpen en gemeenten zoals Kasterlee, Dessel, Oud-Turnhout, Geel en Mol met mooie boetieks en veel horeca !

Verder ben je op een paar minuutjes in het pretpark van Bobbejaanland.