Hotel Villa Tilia

Het voormalige dokterspand uit 1911 biedt zeven luxueuze kamers aan, waarvan twee standaardkamers, twee deluxe kamers, één studiokamer en twee suites. Alle  kamers werden recent aangepakt en bieden een frisse en gezellige sfeer.

Laat je verwennen in onze luxe accomodatie

Elke kamer is voorzien van de juiste benodigdheden om het uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Naast een flatscreen-tv en een minibar is er ook een voorziening voor gezellige koffie- of theemomenten. Uw kleding kan netjes worden opgeborgen in de ruime kledingkast die in elke kamer aanwezig is.

01

Manage

Badkamer

Eigen badkamer

Standaardkamers hebben een regendouche. De andere kamers (luxekamer, studioroom, suites) hebben allemaal een regendouche en een bad.

02

Zithoek

Organize

Comfortabele zithoek

Ontspannen kan je ook op je eigen kamer. Elke kamer is voorzien van een eigen zithoek. Plof gerust even in de zetel om je favoriete serie te zien.

03

Collaborate

Services

Services

Heb je tijdens je verblijf iets nodig dat niet is inbegrepen? Laat het ons gerust weten. We doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

04

Insights

Tuinterras

Tuinterras

Villa Tilia heeft een grote zuidtuin met terras, deels met een grote luifel en deels met parasols, met zicht op de Oude Pastorie van Retie, het riviertje De Vest. Een unieke plek van rust en stilte in het centrum van Retie.

Bezienwaardigheden in de buurt

In de buurt kan je uitgebreid wandelen en fietsen in het Prinsenpark, in de bossen rond de Abdij van Postel en in het gebied van de Kempense Meren (o.a. Zilvermeer). Bovendien kan je in de zomermaanden prachtig kayakken en vissen op de Nete.

Naast de gezellige natuur en horeca van Retie, zijn er diverse omliggende dorpen en gemeenten zoals Kasterlee, Dessel, Oud-Turnhout, Geel en Mol met mooie boetieks en veel horeca !

Verder ben je op een paar minuutjes in het pretpark van Bobbejaanland.

Zij gingen je voor

"Het totaalpakket is zeer goed met vriendelijke bediening en een zeer goede keuken, het was savoureren... Komen hier met ons groepje zeker terug!"

Jetteke

"Mooi hotel, onberispelijk net en proper, geweldig bed, super ontbijt met verse eitjes à la minute gemaakt naar eigen wens en enorm vriendelijke uitbaters."

Frank

Veelgestelde vragen

Is het hotel rolstoelvriendelijk?

Rolstoelgebruikers kunnen gemakkelijk onze bistro, terras alsook de toiletten betreden. De hotelkamers zijn gelegen op de verdiepen en met een trap toegankelijk.

Is het hotel hondenvriendelijk?

De eigenaren en uitbaters zijn grote hondenliefhebbers en alle viervoeters zijn erg welkom mits ze zindelijk en welopgevoed zijn.

Is er parkeerplaats bij het hotel?

Het hotel heeft een eigen parking naast het hotelgebouw en deze is gratis en dag en nacht toegankelijk.

Is er eten inbegrepen?

Bij een reservatie van een hotelkamer kan er tegelijk een reservatie worden gevraagd in onze Bistro.

Kan ik reserveren voor een grote groep?

Dit kan steeds in overleg met het hotel.